Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Találkozás -(filmajánlat)

2011.07.23

Egy olyan filmet ajánlok Neked, amit feltétlenül nézz meg! Címe:

 

 Találkozás

 

Röviden a filmről:

5 embert hoz össze a sors egy útszéli büfében, ahová az időjárás elöl "menekülnek" be. Különös a hely, és egy Jézus nevű ember a felszolgáló. Különös ember ez a Jézus nevű felszolgáló is, és apránként kezd tiszta lenni a filmet nézők számára, hogy ez az ember valóban Jézus. De a vendégeknek is egyértelmű ez? Melyikük ismeri fel, hogy valóban Jézussal áll szemben? Ki hisz neki? És ki nem?

A filmben sok-sok kérdés elhangzik, melyekre Te is keresed talán a választ. A fájdalomtól elgyötört lelkű vendégek nem véletlenül talákoznak itt természetesen, mindegyik életében van mit helyrehozni. Miközben Jézus felfedi előttük életük titkait, rejtélyes pillanatait, olyan súlyos kérdésekkel bombázzák Őt, mint hogy "hol volt akkor, amikor vele ezek a szörnyűségek történtek?". A kérdések nyíltak, de a válszok is.

A filmből - Jézus alakjából - mindvégig olyan végtelen szeretet és nyugalom árad, de olyan elgondolkodtató is egyben a párbeszédek sora, hogy garantáltan nem marad senki számára hatástalan. Elragad, feltölt, megnyugtat, erőt ad, és elgondolkodtat. Nos, ezért az élményért ajánlom mindenkinek ezt a filmet, csupán egy mozifilm idejére. De ezért nem kell elmenned sehova, az alábbi címre kattintva azonnal nézheted. Jézus Téged is vár!:

 

http://www.filmnet7.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=92%3Aa-talalkozas&Itemid=2%2F

vagy itt is elérhető:

http://www.youtube.com/watch?v=5EkkdhkCkF0